En prikket kjole

Mørke blåHvidPeach

Reklame – indlægget indeholde affiliate links//Denne sæson har været fuld af de skønneste slå-om kjoler i flotte prikker. Desværre blev den skønne lyseblå fra Villa, som Christina rockede så perfekt her udsolgt på ingen tid. Det samme galt den røde sag som Liselotte viser her, Gina Tricot måtte også melde udsolgt. Så tænkte jeg – det kan ikke være rigtigt, der må være en shop der ligger inde med sæsonens store hit. Jeg må indrømme at det var svære end jeg lige regnede med.

Prikkerne er til at finde på hele paletten af regnbuens farver, men i en kort slå-om sommer model var det straks svære. Lyseblå ville passe helt fint ind hjemme hos mig, hvor den røde nok lige bliver rød nok. Selvom jeg lige har læst, at rød bliver den vigtigste farve her i sensommeren. Rød er nu også en skøn farve, og det er da også en farve der optræder i min garderobe, men en kjole er bare lidt i tvivl om. Den fersken farvede syntes jeg er virkelig fin, den passer både til bomber, denimjakke og læderbasse. Hvilken en er jeres favorit?

Min nye prikket kjole

Jeg har faktisk købt en ny prikket kjole, det er dog ikke en slå-om kjole – men dog en kjole. Jeg syntes den er rigtig fin, og jeg glæder mig til at bruge den flere gange dette efterår. Tænker at den vil være helt perfekt til de her sko, som jeg jo selvfølgelig er kommet til at klikke hjem. Jeg glæder mig virkelig meget til, at modtage dem og stikke fusserne i dem. Jeg håber de lever op til mine forventninger, men jeg er lidt nervøs for at mine forventninger er skruet vildt op, efter at havde prøvet Toga Pulla støvlerne. De har været på min ønskeseddel i over 1 år, men jeg er simpelthen for nærig (læs min økonomi som mor til 2, holder ikke til sko køb på kr. 3.000,-)

Har I fået fingrene i en af sommerens fine slå-om modeller?

 

2 Replies to “En prikket kjole”

  1. Hvor er de skønne! Jeg har selv fået lusket mig til en slå om-kjole, men det er desværre ikke blevet til en med prikker (endnu). Dit indlæg giver mig dog inspiration til at hive en hjem i skabet…

Skriv et svar