En ramme til min plakat – i den rigtige størrelse tak.

reklame

Jeg ved godt det her lyder fuldstændig skørt. Men i efteråret købte jeg plakater på udsalg hos en plakat shop i København. Jeg bestilte det online og hentede det i butikken, en dag hvor jeg alligevel skulle til hovedstaden med min familie. Problemet var så bare det, at jeg slet ikke var opmærksom på størrelsen. Ja jeg ved faktisk slet ikke hvad jeg tænkte på. Jeg købte bare en flot plakat, hvor vi ikke havde nogle rammer der passede til. Åh det var bare så fjollet altså! Og jeg har faktisk kun fundet en ramme en gang i en størrelse der var stor nok, men som ikke passede helt rigtigt. Så udfordringen er, at jeg har givet min mand en fin plakat, som vi ikke kan hænge op. Men jeg giver ikke op, et eller andet sted må jeg finde en ramme til min plakat. Selvom det åbenbart er en alt for store plakat, at have på lager!

En ramme til min plakat
cfashion.dk

Hos plakatrammen.dk kan man næsten få alle slags rammer, jeg er ret sikker på at jeg kan finde en sort ramme der vil passe i størrelsen. Jeg drømmer om sådan en fin plakat væg som mange af de store bloggere kan vise frem. Jeg er ret vild med at rammerne er ens, men indholdet skifter efter fx årstiderne. Jeg ville i hvert fald elske at have fine plakater fra blandt andet vissevasse over sommeren, med masser af skønne sommer destinationer i Danmark. Og til jul er der så mange finde plakater med god dansk julestemning – nøj det kunne jeg godt se for mig 🙂 Men til at starte med skal jeg bare have en ramme til min plakat.

Har I plakatvæg hjemme hos jer?

/Indlægget er skrevet i samarbejde med plakatrammen.dk/

Skriv et svar