En stor pakke med Dr. Hauschka

dr. Hauschka

Kan I huske at jeg tippede om mega udsalg på Dr. Hauschka lige her? 2. juledag var jeg til julefrokost med min familie, og da jeg lige tippede min mor og min mormor om billig Dr. Hauschka, var de lige så begejstret som mig 🙂 Så mellem fisken og det varme, shoppede vi lige løs fra min iPhone. Det her var hvad jeg købte, jeg skal nok lave et mere dybtegående indlæg, når jeg tager dem i brug. Jeg har stadig lidt Ole Henriksen tilbage, som jeg lige skal bruge op først, men nu da tilbuddet var så godt, købte jeg stort ind – selvom jeg ikke helt manglede endnu.

Jeg prøver at fortælle min mand at det er meget økonomisk bevidst handling, han var godt nok lidt skeptisk til at starte med, men da han så hvor mange produkter jeg havde fået for prisen, var han overbevist 🙂

Dr. Hauschka er uden parabener, kunstige tilsætningsstoffer og kemi.

Bruger I Dr. Hauschka?

2 Replies to “En stor pakke med Dr. Hauschka”

Skriv et svar