En tur i det fri på klatrebane

Reklame//

Det er kun få uger til skolernes sommerferie begynder, og vi er så småt ved at planlægge sommerens weekender. Der er jo ikke mange weekender, når man både skal i Tivoli, på Bakken, på museum, på Esrum kloster, til Tisvilde, til fødselsdage og så går der også en hel weekend til Le mans. Efter at Guldklumpen er startet i skole, kan vi ikke tage småture i løbet af året. Det har virkelig været noget af en omvæltning. Sidste år var min barsel ved at være slut, og manden min tog over i næsten 4 måneder. Så hvis vi havde lyst til en tur i fx Tivoli, så tog vi bare afsted. Nu skal tiden planlægges noget bedre, vores feriedage skal helst ligger i skolernes ferie, og de 5 uger dækker jo kun nogle af ferierne.

I efteråret kiggede vi på en tur til Vimmerby i Sverige, men der gad Prinsessen ikke rigtig at kører i bil. Så en tur på 5 timer på bagsædet var nok lige optimistisk nok! Turen til Vimmerby blev derfor udskudt til 2018. Nu har vi planlagt sommerferie, hvor vi skal kører rundt i Florida, så må vi se hvordan det går.

Klatrebane – en familietur i det frifor store og små

Men vi behøver tage i forlystelsesparker, på museum eller til udlandet for at være sammen som familie. Det er blevet populært, at tage ud i naturen igen. Der er shelders i alle skove, og i flere også klatreparker. Jeg er mere til klatreparker, jeg har sovet det jeg skulle ude i det fri. Jeg er derfor mere til klatrebaner, og vi har faktisk en tæt på Fredensborg. Havreholm klatrebane i Hornbæk er en del af Klatrepark hos Frederiksdalklatrebane.dk

Har I prøvet at være på klatrebane?

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Frederiksdallatrebane/

Skriv et svar