En tur til søen

Reklame//

Fredensborg ligger lige ned til Esrumsø, en virkelig smuk sø! For mange år siden brugte jeg en uge på at sejle søen rundt i kanon, vi sov i bioark og lavede mad over bål. Det var en fantastisk uge, og i dag har jeg et helt særligt forhold til den sø. Det hjælper selvfølgelig også, at jeg tilbage i både 80’erne og 90’erne. Både badede i søen, og fik søpper ved ishuset. Søppe er en vaffel is med 2 kugler, flødebolle, flødeskum, syltetøj og softice med drys – det er et helt måltid i sig selv. I dag tager vi til søen for at en gammeldags is og gå en tur.

Der skal sejles på søen

Vi har flere gange snakket om, at vi kunne leje en kanon og sejle rundt på søen. Der er masser af sejlsport på søen, der er både roning og bådsejlas, den eneste slags båd jeg ikke har set der er gummibåde. Men jeg har sikkert ikke kigget ordentligt efter 😉 For gummibåde tror jeg er sikre på søer og i åer. Jeg har altid hørt at man ikke skal tage en gummibåd med ud til havet, for strømmen kan hurtigt tage den langt ud på havet.

//Indlægget er lavet i samarbejde med Aarhusseashop.dk//

Skriv et svar