En varm sidste sommerdag

reklame

Tænk at denne sommer allerede synger på sidste vers. Hvor blev de 3 måneder lige af?! Selvom vi har fået en hel masse regn, har vi også været heldige med vejret. Vi har fået virkelig mange gode sommerdage, og ikke mindst i vente denne weekend. Jeg har langt om længe fundet ud af hvor skønt facemist er, og det er altså de varme sommerdages skyld. Måske hjulpet lidt på vej af moden hud, og en del stresset perioder op til vores sommerferie. Den kølige sky af velduftende mist, får mig til at slappe helt af.

Facemist en del af min daglige rutine

Hver morgen renser jeg min hud, og efter serum sprøjter jeg mist på. Derefter smører jeg min dagcreme på, min hud er gennemfugtet og min sure mor rynke mellem øjenbrynene er taget retur til gammel dame land. Så rutinen gør en forskel, om det så er facemisten fra Karmameju, eller bare navnet der gør en forskel ved jeg ikke. Alle må da blive glade for lidt ekstra love til kroppen.

Karmameju i min rutine

Men facemisten er ikke det eneste produkt fra Karmameju i min rutine. Hver morgen inden jeg går i bad, tørbørster jeg hele min krop med en børste fra Karmameju. Det er virkelig noget jeg ville anbefale alle at gøre, tørbørstning er fantastisk for vores nervesystem og hjælpen kroppen i naturlige balance.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Kaiku.dk/

2 Replies to “En varm sidste sommerdag”

Skriv et svar