En weekend med gang i

Den gang prinsessen kun var en uge gammel <3

Reklame//

I går var det Prinsessens 2 års fødselsdag, tænk at det allerede er 2 år siden hun kom ud til os. Vores lille krukke af en diva prinsesse, hun har en skøn personlighed, og kommer med så mange gode udtryk. Hun er begyndt at tale en masse, og forsøger at sammensætte små sætninger. De fleste sætninger kommer ud lidt sjovt, sådan lidt på Yoda facon, men det er bare så sødt. Men hun er jo også min lille og meget søde datter.

I tirsdags da jeg hentede hende i dagplejen, var hun på jagt efter vandpytter i sit fine lilla regnsæt. Hun lignede en lille lille trold, da hun kom traskende afsted i sit regntøj og sine Støvler fra Bisgaard. Det er altså vigtigt at udstyre sine små mennesker med godt udstyr, det kan godt være at godt regntøj er dyrt, men det holder regnen ude. Og tørre børn der har lyst til at hoppe i vandpytter alle ugens dage, er virkelig alle pengene værd.

Selvom der kommer til at være gang i den her weekend, så skal vi også ud og købe nye vinterstøvler til begge børn. For det er alfa omega at de har gode støvler her til vinter. Så skal vi bare huske at imprægnere dem igen og igen og igen. Vi fik af vide for et par år siden, at vi skal imprægnere støvlerne hver gang de er blevet våde. Og sådan et par vinterstøvler bliver ofte våde, så husk at købe en ekstra flaske imprægnering – bare et lille mor tip herfra 😉

Skriv et svar