Er alle julegaver i hus?

Julegaver

Reklame//Har I klaret alle julegaver? Det har vi ikke, vi mangler heldigvis kun et par stykker, og det er heldigvis de nemme. Nu mangler vi kun de sidste indkøb, og maden skal jo være frisk, så det skal købes på fredag. Jeg skal på arbejde, Prinsessen skal i dagpleje og drengene holder fri og har derfor fået handletjansen. For at få tingene til at gå op på den helt rigtige måde, kabalen skal gå op og tandhjulene skal passe rigtigt sammen. Derfor skal opgaverne fordeles så det giver bedst mening, og vi skal simpelthen droppe stressen og være de bedste julehygge mennesker.

Men jeg mangler et par julegaver

Jeg mangler at købe en julegave, og det er til min mand. Han er også altid den sværeste, at købe gaver til. Han regner altid med, at han har gættet hvad der er købt. I år sagde jeg at det kunne ikke lade sig gøre, for jeg havde ikke købt noget på hans ønskeliste. Jeg vil faktisk gå så langt, som at sige at jeg er ved at være god til det her. Det lille spil, hvor jeg bilder ham ind, at jeg mangler at købe hans gave. Eller at jeg har købt en anden gave, end det jeg har. På den måde vild leder jeg ham, og Guldklumpen er heldigvis med på den 🙂

I år mangler jeg en lille gave, en lille gave som kunne være et par microfiber boxershorts. For hvam kan ikke bruge et par underbukser i god og behagelig kvalitet? Jeg skal i hvert fald havde den sidste gave på plads, og så skulle vi gerne være færdige for i år 😉

Nå jeg må hellere komme tilbage til indkøbslisterne, mit mål er hele tiden at være et lille skridt foran. Så tror jeg julefreden beholdes i vores lille hjem.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med intimo.dk/

Skriv et svar