Er du sikret?

Ftf-a

Billederne er lånt fra min a-kasse.

Det her indlæg kommer til at være lidt kedeligt for nogle, specielt for dem der studere, bor hjemme eller på anden måde ikke har behov for en a-kasse. Jeg er selv medlem af en a-kasse, og har været det siden min elevtid. Hver måned igennem 5 år gik jeg og betalte den, inden jeg fik brug for den.  Da jeg fik brug for den, hjalp de mig igennem den første proces, og efter blot 4 måneder var jeg i arbejde igen. De hjalp med hvilke krav der skulle opfyldes, man skal være jobsøgende og komme til de møder der indkaldes til. Det er ens for alle a-kasser, satsen for dagpenge skulle efter mine oplysninger også være ens, så hvor ikke shoppe lidt rundt efter den a-kasse der netop passer dig.

Flere a-kasser tilbyder kurser, samtaler og online hjælp til den ledige, så den ledige kommer så hurtigt som muligt tilbage i arbejde.

Har I hørt om Ftf-a? Jeg havde ikke, men den her a-kasse hjælper sine medlemmer med at komme ud af ledighed – åh det lød som noget dem på borgen siger i nyhederne! Nå men mit tip her er, at du kan læse mere online om hvad Ftf-a kan tilbyde dig, hvad enten du er studerende, deltidsansat, på fuldtid, har brug for lønsikring eller bare trænger til at se hvad andre a-kasser tilbyder sine medlemmer – og til hvilken pris.

God mandag 🙂

/Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Ftf-a/

Skriv et svar