Eskimo-3 – Omega-3 i min hverdag

Eskimo-3

Reklame//Spiser I fisk 2 gange om ugen? Jeg gør det sjældent, derfor er der en reel risiko for, at jeg ikke får nok omega-3! Det er faktisk ret alvorligt, for når man danner nye celler, som vi gør hver dag, skal vi bruge gode fedtsyrer. Med gode fedtsyrer kan vi skabe sunde celler, med stærke membraner og optimale egenskaber. Når kroppen mangler fedtsyrer kan det fx ses ved, at huden bliver tør. Her tænker jeg ikke på de der tørre vinter hænder, for det er påvirkninger udefra. Men er man tør på ryggen? Kan det være fordi man ikke indtager nok af de gode fedtsyrer.

Det er vigtigt at vi indtager fedt via vores mad, en god kilde til omega-3 er fede fisk. Det er laks, makrel, sild med flere, fisk der er godt repræsenteret på de danske julefrokostborde. En lille bonus er at hvis vi køber makrel og sild med det lille blå logo, så sikre vi bæredygtigt fiskeri. Jeg ved ikke om I har set tv-programmet Kurs mod Fjerne kyster, men i nogle af programmerne kan man virkelig se hvad overfiskeri har gjort ved fiskebestanden i verdens havene.

Eskimo-3

Eskimo-3 en god fiskeolie

Jeg spiser ikke nok fisk, derfor søger jeg for at spise ekstra omega-3. Igennem de sidste 14 dage har jeg spist 3 kapsler Eskimo-3 sammen med min vitaminpille om dagen, det er kort tid at skulle vurdere om jeg kan mærke en forskel. Specielt nu hvor jeg har skiftet job, haft fødselsdag og så er det jo jul. Jeg har det godt, har overskud i min hverdag og føler at energien kommer til bage til mig igen. Så de tynger mig i hvert fald ikke.

En af de ting jeg selv var nysgerrig omkring ved Eskimo-3 var, om man kunne smage dem hele dagen. Jeg har både taget dem om morgen, på tom mave, midt på dagen og lige før jeg gik i seng om aftenen, og jeg har ikke kunne smage dem. Jeg har ikke fået de her fiskesmags-opstød i løbet af dagen, hvilket jeg virkelig frygtede. Så jeg fortsætter med Eskimo-3 🙂

Eskimo-3 er modtaget til test, for god ordens skyld er meningerne om produktet helt mine egne, ligesom meningen om indtag af fedtsyrer står for egen regning!

Husk at I kan deltage i konkurrencen om et gavekort til ansigts yoga lige her.

Skriv et svar