Esrum sø, Lorry og en cykeltur

Reklame

Så I at tv Lorry sendte fra Fredensborg ved Esrum sø i starten af denne uge? Jer der ikke bor i hovedstaden er selvfølgelig lovlig undskyldt, men her hen over sommeren sender TV2 Lorry fra forskellige byer i deres sende område. Og i denne uge var det Fredensborg kommunes tur, og der havde de valgt at sende direkte fra Esrum sø, og vores lokale ishus. Et ishus der ligger en cykeltur fra os.

En cykeltur

Vegansk is og en cykeltur

Sidste år fik Sørup ishus vegansk is i køledisken, hvilket jo er et kæmpe plus for os der ikke tåler mælk. Sidst vi cyklede til søen fik jeg en is med 2 kugler – den på billedet. I bunden var der vegansk hasselnødde is og på toppen hindbær sorbet fra Hansens is. Det er virkelig lækker is de har ved det ishus, og nu hvor de også har en kaffestue vedsiden af, kommer vi der hele året.

Måske en elcykel

Vi cykler dog sjældent derned om vinteren, der tager vi altså bilen. Selvom vi hurtigt ville kunne tilbagelægge de kilometer, er det bare rare i bil når det sner og blæser koldt. Der kunne en elcykel eller endnu bedre en elcykel med lad være en god familie cykel. Det er faktisk noget jeg går og drømmer lidt om, en Christianiabike med plads til hele familie. <3 Hvis du er på jagt efter en elcykel kan du måske finde den rette hos Bikester.dk – Find alle produkter her 🙂

En ekstra bonus

I skal da heller ikke snydes for en ekstra lille Fredensborg info, i juli måned og til og med den første uge i august, kan I gå en tur i Dronnings private have i Fredensborg. Det er virkelig en oplevelse værd, der er de skønneste træer og de smukkeste roser. Haven er ret stor, så man kan sagtens få en masse til at gå. Vi plejer at tage madkurv med, og nyde de rolige omgivelser.

/indlægget er skrevet i samarbejde med bikester.dk/

Skriv et svar