Et hjem med tæpper

tæpper2 tæpper1

Bilka har stort set alt, de billigste bleer – 3 pakker Libero til mellem 175,- og 225,- det er virkelig billigt! Masser af glutenfrie og laktosefrie produkter, tøj, sko, skønhed, mad og alt til hjemmet!! Du kan jo møblere et helt hjem i Bilka, det eneste du ikke kan købe i Bilka er dit nye hjem, med mindre man bor i et legehus 😉

Mit hjem kunne godt bruge nogle tæpper, de eneste tæpper vi har lige pt, er bil-tæpper. Guldklumpen syntes selvfølgelig det er super skønt, men de passer sig altså bedst til børneværelset!

Jeg kunne godt se det lilla tæppe i min stue, under mit hvide sofabord og op mod den sorte sofa. Generelt er mit hjem meget sort og hvidt…. Men jeg syntes altså det ville være godt med lidt farver, jeg ved min mand har det på samme måde, men af en eller anden mærkelig grund, kommer vi altid hjem med det sikre valg – sort eller hvid!

De runde bademåtter kunne jeg godt se som små øer, der kunne ligge fra gangen og ind i stuen, men måske der skulle være mere farve på….?

Nå men når man har tæpper, skal man jo også have en støvsuger, med en god sugeevne. jeg har altid været lidt betaget af de her Dyson støvsugere, de er altså lidt seje! De er uden pose, så spare man udgiften til dem 😉

/Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Bilka

HUSK at deltage i min give-away 🙂

Skriv et svar