Et lille juleferie-projekt

reoler

Tænk hvis min bogreol bare var så fin her – billedet er fundet via Pinterest

Sidste år fik vores kontor en ordentlig overhæling, væggene bliv hvide, der blev købt ny sovesofa, skrivebord og skabe, men vi mente at vi kunne genbruge de bogreoler vi allerede havde. Den eneste udfordring er nu bare den, at IKEA ikke længere sælger lågerne til de her reoler, det ville nemlig være rart at kunne gemme indholdet lidt væk. Vi har været gået i tænkeboks igennem hele måneden, men nu tror jeg at vi har fundet løsningen.

IKEA har låger i samme størrelse som vores bogreoler, i et design der matcher de små skabe der også står i rummet, dertil kan vi så købe håndtag i Ilva, så det hele bliver kørt i samme stil. Vi har kigget efter hængsler, men jeg satser på at de følger med lågerne.

Når vi alligevel er i IKEA, skal vi lige have et ekstra skab med hjem til stuen. Jeg har allerede reseveret en hylde til vores Stjerne Riflet porcelæn fra Royal Copenhagen, det har igennem et helt år stået i sine kasser på gulvet under skrivebordet. Jeg kan helt sikkert også finde andre ting at putte i det, men vores erfaringer fra andre år siger, at lige pludselig udgår møblerne, og så er det ret svært at supplere.

Har I nogle små DIY projekter her mellem jul og nytår?

4 Replies to “Et lille juleferie-projekt”

  1. Tænkte lige at det var din bogreol og tænkte ‘LÆKKERT!!!’ 🙂
    Jeg har ikke de største projekter her mellem jul og nytår, ikke meget andet end bare afslapning 🙂

Skriv et svar