Få en eventyrlig have med spejlbassin

/Reklame

Efter min mening skal en have være er fristed, et sted med plads til afslapning, hygge og leg. Et område med bærbuske, frugttræer og måske endda en lille urtehave med både kartofler og krydderurter. Et andet område med grill, havemøbler og plads til gæster og barbecue party i haven. Vi er jo en familie så der skal også være plads til børnene, gerne med legetårn, gynge, sandkasse og legehus. Hvis have er ekstra stor, ville jeg elske at have et område med eventyrstema.

Eventyr med Klokkeblomst og spejlbassin

Under et eventyrstema er jeg sikker på, at et spejlbassin ville passe så fint ind. Jeg er ret vild med Disneys Klokkeblomst, og når jeg tænker på en eventyrhave hvor feer ville bo, passer et spejlbassin perfekt ind. I stedet for at have små havenisser, svampehuse til smølfer eller andet have pynt, så ville jeg have feer. Små fehuse med massere af små blomstre omkring, det ville være helt eventyrligt. Jeg ved godt det nok mest er for små piger og børn generelt, men jeg er altså ret glad for klokkeblomst. Hver gang vi er i Disneyland, skal jeg kigge på Klokkeblomst ting – jeg syntes hun er noget så smuk!

Billedet her er fra sidste år, hvor vi var i Disneyland Paris på min mands fødselsdag. Jeg misunder ham altså at have fødselsdag mit i sommerferien, for vi oplever altid så spændende ting på hans fødselsdag. 2017 var vi i Paris, og han fik sunget fødselsdags sang af personalet på en restaurant på ægte Disney maner. I 2016 var vi på Key West, og spiste på den fineste restaurant på øen – det var også noget af en oplevelse. I år var vi hjemme, men det er kun fordi vi ikke kunne få ferie i de uger vi havde ønsket. Men det skulle jo nødig stige ham for meget til hovedet 😉

/Indlægget er skrevet i samarbjede med Lyngeshop.dk/

Skriv et svar