Farvel til april og velkommen til maj – og min liste af maj ønsker til Prinsessen

Reklame//

Hvor blev april måned lige af? Jeg syntes virkelig at ugerne flyver afsted. Det er ok når det føles som om, at det er lønningsdag hver 14. dag. Selvom tiden går stærkt, og lønnen kommer hurtigt efter hinanden, bliver den desværre stadig brugt alt for hurtigt. Men i denne måned kom den særlige feriepenge opsparing til udbetaling, og jeg har allerede en lille plan med de penge. 

Først og fremmest er jeg jo blevet ret vild med slå-om kjoler, og jeg har allerede flere kjoler i kikkert. Men det er ikke kun mig der trænger til nye kjoler. Vores lille krukke af en Prinsesse er ved at være en fin lille pynte fis. Og sådan en lille smuksak har brug for små kjoler og fine sandaler til den kommende sæson – det er ca. det samme som jeg har brug for.

Prinsessen i sommerkjoler

Desværre passer jeg ikke de små fine franske Petit Bateau modeller, det lader Prinsessen om. Jeg ved bare at hun vil se så bedårende ud, men hun er jo også min datter, og jeg syntes hun er den smukkeste lille pige <3 Men hun er jo også min datter, så hun er så cute i striber, og vi går udenom blomster. Hvilket min mand er meget glad for, han har vist traumer over stor blomsterede kjoler.

Indkøbslisten til Prinsessen:

  • Sommerkjoler
  • Sandaler
  • Solhat
  • Strømpebukser
  • Fine små sommerbukser – måske med meget små blomster 😉

//Indlægget er skrevet i samarbejde med MiniNord.dk//

Skriv et svar