Farverige pigmenter med Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills

Jeg har altid været ret glad for makeup, det er det der sætter kulør på min ellers meget sort, hvid og grå stil. Det startede allerede da jeg var 13 år. Jeg gik ingen steder uden mascara, sort eyeliner på den vådekant og et godt lag pudder i hovedet. Jeg syntes selv jeg så godt ud, og pudderen dækkede næsten min tenage hud. Heldigvis kom min mor mig til undsætning med en dækstift, hvilket gjorde arbejdet noget bedre. Kort tid efter begyndte jeg at eksperimentere med øjenskygger og lipglose. Det var de vilde 90’er, så jeg var rimlig afslappet i forhold til de pop-idoler der hang på de fleste pigeværelser.

Makeup i dagligdagen

Jeg fik hurtigt en interesse for makeup, og jeg fik min egen stil. Desværre har jeg ikke haft så meget tid til mig selv om morgen de sidste par år. Sådan er livet vel som mor, man skal vurdere hvad det er man helst vil prioritere. Derfor har jeg alt for ofte lagt min makeup i toget. Eller på toilettet når jeg kom på arbejde. På den måde har jeg måtte klare mig med enkelte produkter, og det skulle gå stærkt.

For mig er mascara alt afgørende, jeg har lyse vipper, så jeg ser hurtigt bleg og syg ud uden. Derefter skal jeg bare have lidt kulør i kinderne, og der kommer vi til et af mine ynglings produkter – nemlig blush eller rouge! Det er vel stadig det samme, men nu om dage hedder det blush. Det er virkelig utroligt hvad sådan lidt farve på kinderne kan gøre for ens udtryk.

Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills produkter

Jeg har i denne måned testet en blush fra Anastasia Beverly Hills. Jeg ved ikke om I har hørt om mærket før, men det er et amerikansk mærke som er forholdvis nyt på det danske marked. Mærket er luksuriøst og med sine stærke pigmenter og god holdbarhed, ligger op til at brugeren leger med kontraster og nye tekniker. Jeg er meget imponeret over, hvordan farven holder hele dagen. Men også hvor ligetil produkter er, og hvor nemt det er at bruge flere farver til at nå den rette kulør. Det er jo sjælendt at vi har højrøde kinder.

Jeg har testet paletten Blush Trio Berry Adore, hvor jeg har brugt de 2 lyste farver mest. Enten kun den lyse for et let og lyst udtryk, eller med den lyse som bund og derefter den midterste farve ovenpå. På den måde får mine kinder et mere naturligt udtryk, men med masser af kulør. På billedet ovenover har jeg kun den lyse blush på, som giver et meget naturligt udtryk. Billedet under har jeg givet den mere gas, og arbejdet den miderste blush ovenpå. Har I nogen erfaringer med Anastasia Beverly Hills?

Anastasia Beverly Hills kan blandt andet købes i Magasin og Sephora*, mærket kan også købes online hos blandt andet Boozt.com* og Nelly.com*

Skriv et svar