Fashionweek hos Hunkemöller

I hele Europa er der fuld gang i sæsonens fashionweek, så selvfølgelig er der også dømt fashionweek hos Hunkemöller. En shop der hele tiden udvider, og får nye produkter. Jeg ser Hunkemöller som en innovativ virksomhed, der hele tiden flytter sig, og er med til at skabe undertøjsmoden.

Fashionweek Hunkemöller

Fashionweek inderstinde

I de 22 år hvor jeg har brugt bh, har funktionen bag bh’en ikke ændret sig voldsomt. Ideen er stadig, at den skal holde og støtte brysterne igennem kvinders hverdag. Jeg har efterhånden prøvet de fleste udgaver, også prøvet at bh’en sad så dårligt at jeg fik udfald over skålens kant – ikke særlig smart. Men det kan klares med en anden størrelse, og nogle gange skal der en hel anden udformning til. For noget jeg har lært med tiden er, at ikke alle udformninger er for mig.

Fashionweek Hunkemöller

Jeg har ikke haft den store succes med trekant bh’en, ej heller med dem uden stropper, men til gengæld er jeg blevet ret glad for dem med kryds ryg. Mine stropper har altid været på afveje, noget der virkelig har irerterret mig en hel del! Men med de nye kryds, har jeg ikke det problem mere. Ikke nok med at det var irerterende, så gav det mig også unødvendige spændinger i nakke, skuldre og ryg. Endnu en bonus ved den krydsede ryg er, at barmen bliver holdt mere stabil og fyldig. Dette fine forårs sæt hedder Madeline, og er en formstøbt push-up bh med dobbelte stropper. Se lige det fine blomster borderi, det kan da kun få en i forårshumør!

Fashionweek

Asymetrisk blonde med smuk ryg

Også dette smukke sæt kaldet Juliet er med formstøbt bh. Ikke nok med at den har en smuk asymetrisk blonde der snor sig over brystet, så har den også en smuk ryg. Jeg kan godt lide når der er noget specielt ved mine bh’er, de skal ikke ligne hinanden. Farven er selvfølgelig en ting, men også udformningen og mønsteret spiller en rolle. Og den her Juliet kan bare det hele.

Fashionweek

Lige nu og weekenden ud, kan du få minus 20% hos Hunkemöller.dk på hele Fashionweek kollektionen, og der er virkelig meget lækkert!

One Reply to “Fashionweek hos Hunkemöller”

Skriv et svar