Fastelavn er mit navn – hvad skal du være til fastelavn?

,

fastelavn

Det har været et af de mange spørgsmål Guldklumpen har fået igennem den sidste måned. På hans skole er der ikke almindelig fastelavn, men en karneval aften for alle elever fra 0.-3. klasse. De har gået meget stille med dørene om hvad de skulle være, det er nemlig sjovt at se om man kan kende hinanden. Det er sjovt at følge med, men jeg må indrømme at jeg havde det lidt svært ved, at forældrene ikke var velkommen til festen. Jeg ville jo gerne se hvad de andre var klædt ud som. 

Herhjemme kørte vi ninja tema, med en dreng der går til karate, er det jo oplagt. Hvis jeg skulle have været med, ville jeg klæde mig ud som vampyr. Total Halloween om igen, men nu har jeg endelig fået både tænder og paryk, makeup og kjole, så nu er jeg så klar til Halloween igen.

Fastelavn for store og små

Jeg syntes altid det er fantastisk, at være sammen om de her traditioner. Jeg har altid elsket fastelavn, og har brugt lang tid på at gennemtænke hvad jeg skulle være. Min gudmor har altid været så kreativ, derfor lavede hun ofte mine kostumer, lige indtil jeg selv blev ferm ved en symaskine. I år har jeg syet Ninjago dragt til Guldklumpen, Prinsessen har jeg planer om at sy en fin guldkrone til. Det gode ved at det er hjemmesyet er, at jeg kan vælge materialer de kan have på hele dagen. Guldklumpens kostume er i år lavet på en base af sweatpants og sweatshirt. Dermed er pasformen super god, og materialet er i 80% bomuld og 20% polyester. Det skal holde til 3 fester og en masse leg. Selvom jeg går op i materialet, har vi da også sjove polyesterdragter i udklædningskassen.

Børn elsker at klæde sig ud, derfor har vi både hjemmesyet og købte dragter, masker, hatte og masser af våben.

Alle ting er fra Coolstuff.dk og kan leveres med GLS på 1-2 dage, vi manglede lige et våben, så vi bestilte fredag kl. 11.30. og allerede mandag kunne vi hente vores pakke. Det syntes jeg altså var smadder hurtigt.

Skriv et svar