Ferie – hus, lejlighed eller hotel

IMG_1813

sponseret

Når det kommer til ferie er jeg mest til hotel, men værelset skal have både køleskab og et sted man kan spise, det bliver hurtigt fjollet at spise ved et skrivebord med kun 1 stol. Men det kan man heldigvis få mange steder i USA, og det er der vores sommerferie er gået til 3 gange på 6 år – ret vildt faktisk. Sidste år kiggede vi på muligheden for at leje et hus, der er rigtig fine eksempler på udlejning af hus. Både store og små, og med og uden pool. Desværre er det ikke lige så flexibelt, vi kan godt lide at kører rundt og opleve flere områder, derfor har vi været 3 dage på et hotel, 8 dage på et andet osv. Når man lejer et feriehus er det ofte for 1, 2 eller 3 uger af gangen.

Hvis man derimod skal leje hus til sit firma, er Homeconnector for udlejere måske noget for dig. De står for udlejning af hus til firmaer, og Homeconnector.dk er bindeled mellem udlejere og firmaer. Det kunne også være at du havde et hus du gerne ville leje ud, hvis det er omvendt – at du søger udlejning af hus, er Homeconnector også for dig.

Jeg tror nu at vi holder os til hotel igen i år, så bliver der også gjort rent hver dag, totalt luksus dyr i know – men det er vel også ferie. Udfordringen er så at Prinsessen kun er en lille baby, og hvis hun vil være oppe om natten, er der kun et rum at være i. Men ellers finder vi nok også en løsning på det 😉

Hvad er I mest til? Hotel eller feriehus/lejlighed??

Skriv et svar