Flashback tirsdag #1

30

Jeg har flere gange tænkt på, at når jeg nu har blogget i flere år, ville det være naturligt at kigge lidt tilbage på tidligere indlæg. Jeg starter ud med et outfit jeg selv syntes var helt fantastik, det er fra april sidste år, og var i anledningen af min kusine’s 30 års fødselsdag.

Desværre får jeg ikke brugt mit jumpsuit særlig meget, benene er meget lange, men jeg er i tvivl om de skal lægges op. Men den er virkelig rar at have på, og det er jo ellers en bonus. Bomberen bliver tvært imod næsten brugt for meget – men den er så perfekt, at den bare funger til alt! Min pumps ser jeg ofte på, for de er altså små kunstværker, men jeg tror ikke jeg har brugt dem siden desværre 🙁

Måske det skal være et mål for den næste måned, de pumps er jo for lækre til at bo i skabet.

11 Replies to “Flashback tirsdag #1”

  1. Lækkert outfit, kan du ikke tage et nærbillede af de pumps 🙂

    Jeg kan godt forstå din tanke om hvorvidt du skal ligge jumpsuiten op eller ej. Måske her når det bliver varmere vil du måske ikke have så høje pumps på så ofte?

    /Annette

    1. Det kan jeg sagtens gøre, jeg kan lave et lille indlæg om dem 🙂
      Jeg tror lige jeg må i tænkeboks med det jumpsuit.

Skriv et svar