Flashback tirsdag #3

27a 27c

Denne uges flashback er med mine skønne western-boots, de har mange år på bagen efterhånden – 10 år for det ikke skal være lyv. De var en stor udskrivning da jeg var 21 år, jeg husker det som at de kostede kr. 1.200,- i Bianco, men de har helt sikkert været pengene værd. De er slidte i looket, hvilket jeg jo generelt er ret glad for, men de har selvfølgelig fået en gang læderfedt indimellem, for de skal jo plejes. Hælene er i træ og giver en lækker western-feeling, de er jo perfekte til jeans og denim.

Hmmm tænker på om jeg skulle mixe dem op med mine slidte lye jeans, hvid t-shirt og naturligt hår. Det må jeg da lige prøve i weekenden 🙂

Nogle gange er det godt at gemme ting i skabet.

Husk at deltage i min give-away

4 kommentarer til “Flashback tirsdag #3”

Skriv et svar