Flashback Tirsdag #35

image

Jeg faldt simpelthen i søvn i går, imens jeg lige ville lægge sidste hånd på dagens indlæg, men søvnen vandt! I skal selvfølgelig ikke snydes for indlægget, så det kommer her.

Sommerferien nærmer sig stille og roligt, jeg kan næsten ikke vente med igen at skulle pakke min kuffert, og tage mod varmere himmelstrøg. Sidste år tog vi til Florida, det var vi så vilde med, at vi simpelthen har bestilt billetter til at flyve over atlanten igen. Hele ferien er stort set planlagt, hvilket  den slet ikke var sidste år – derfor er vi allerede et godt stykke foran.

Igen i år har vi planlagt vores hovedferie, de fleste overnatninger i Orlando, igen i Disney området så vi kan gå ned til dette skønne område – og ja vi skal nok passe på alligatorerne. Tror mig vandet er så grumset, at vi danskere ikke har lyst til at være i vandkanten.

Har I planlagt jeres sommerferie? Og hvor skal I hen i år??

3 Replies to “Flashback Tirsdag #35”

Skriv et svar