Flashback tirsdag #40

Haveglad

Indlægget er sponsoreret og skrevet i samarbejde med haveglad.dk

Flere af mine dagens billeder er igennem årende blevet taget ude i min sviger forældres have, når man nu ikke selv har en have er det jo bare med at bruge andres 😉 Billederne bliver hurtigt bedre når de er taget ude i dagslys, også selvom det er overskyet.

Da de købte huset var der en uterlig og meget bred liguster hæk, den var min svigermors kæreste meget lidt glad for, så han ytrende hurtigt ønske om at den skulle væk og erstattes af et venligeholdesesfrit hegn. Personligt forstår jeg godt valget, især når de har en sti langs deres have, for om vinteren når bladende er faldet af hækken, kan man ofte kigge lige igennem den og ind i deres stue.

Hvis det var mig der skulle vælge hegn, ville jeg gå efter et af rafter, i hvert fald hvis det var lige nu. Jeg kan godt lide at looket ikke minder for meget om det hegn, der var i den bebyggelse hvor min mormor og morfar bor, eller et af de der grønlige trykimprægneret brædder, som der var alle steder da jeg var barn – men det er jo en smags sag. Og som med så mange andre ting, har det også noget at gøre med det budget man har til rådighed.

2 Replies to “Flashback tirsdag #40”

Skriv et svar