Flashback tirsdag #41

27

Jeg sad tilfældigt og bladerede lidt gamle indlæg igennem, mest for at se hvad jeg har cravet igennem det sidste år, og hvad jeg så faktisk har fået fat i. Sidste år ville jeg gerne være hoppet i det her outfit, jeg var ret vild med nederdelen, men desværre blev den alt for hurtigt udsolgt! Den lille udfordring var Chau så venlig at hjælpe mig med, da hun satte den til salg på hendes salgs side på Instagram. Den landende i min postkasse kort tid efter vi kom hjem fra sommerferie, faktisk gik jeg bare og ventede på at jeg kunne slå til, måtte jo hellere vente til jeg kom hjem fra ferie – for sådan en skøn sag skulle ikke ligge og blive våd i min postkasse!

Men den er ikke den eneste ting fra collagen der har fundet vejen hjem til mig, bandanaen bor her også, og så fik jeg faktisk fingrene i en tank-top fra Calvin Klein i hvid med logoet som på t-shirten. Jeg tror faktisk heller ikke at t-shirten ville passe så godt til min mor-maven, lige meget hvad kommer der jo til at gå lidt tid, inden mit maveskind er tilbage til normalen igen. Desværre kan jeg ikke passe tank-toppen på nuværende tidspunkt – jeg er kort sagt for tyk på midten 😉

Solbrillerne og duften er stadig på min ønskeliste til min fødselsdag.

Skriv et svar