Flashback tirsdag #43

img_0142

Det er jo lige efter jul, og jeg tænker at jeg ikke er den eneste, der ligger inde med rester. En ting er rester af hjemmelavet rødkål, flæskesteg og sovs i spandevis, men jeg har også rester af det hele rødkål tilbage. Sidste år juicede jeg min rødkål, det blev faktisk rigtig godt.

Jeg brugte denne simple opskrift:

5 cm rødkål

5 gulerødder

1/2 citron

Jeg kørte det hele igennem min juice centrafue, og vupti den lækreste og fine juice. Jeg var positivt overrasket over den milde smag.

I år fik jeg den fedeste slowjuicer, men desværre havde kopk.dk valgt at fremsende en totalt smadret kasse, selv flamingoen inden i kassen var smadret. Selve leveringskassen var indtakt, så kassen var allerede smadret på deres lager. Da vi skrev til dem, vidste de godt at kassen var smadret, men satsede på at vi bare accepterede at modtage et ødelagt produkt. Nu kan de så ikke levere en ny, hold nu op hvor er jeg skuffet!

Men vi må kæmpe videre med kopk.dk, det er mærkeligt for vi har aldrig fået dårlig service der før.

Skriv et svar