Farver på væggene

Reklame//

Når solen kommer frem og det rigtig bliver forår, så får jeg lyst til at give vores hjem et fisk pust. Om det så skal være nye møbler, nye gardiner eller pynte puder til sofaen. Men det kan også være en ny farve på væggene, men jeg er altid lidt tilbageholdende. Når jeg så ser at andre får nye farver på væggene, så bliver jeg lidt misundelig. Misundelig på at de tør, men også hvor smukt det kan blive 🙂 

Det lidt sjove er, at for 2 år siden fik vi malet vores vægge hvide igen. Det var en stor lettelse, for vi var så trætte af vores pudder farvede vægge. De var som sagt smarte i 2007, da vi flyttede ind. Nu har vi haft helt hvide vægge i 2 år, og det har virkelig lysnet lejligheden. Men de pudderfarvede vægge er der stadig i soveværelset, i det rum drømmer jeg om en mørk farve på væggene. Det kunne være mørke grå, en mørk grøn eller blå. Vores soveværelse må gerne være som en hule, et sted hvor øjnene kan slappe af, og med hjælp fra en mørklægningsgardin skal vi kunne sove om sommeren, selvom solen er stået op.

Malerhjælp til farver på væggene

Vi plejer selv at male, men jeg må indrømme at jeg ikke er den bedste maler. Og så syntes jeg også det tager meget lang tid, og for mig er der altså andre ting jeg hellere ville bruge min tid på. Derfor ville jeg gerne overveje en maler næste gang, både for at slippe får maler-arm, helligdage eller forkert farvevalg. Jeg har bare altid tænkt at dem der får malet sine private vægge, kom ude fra strandvejen eller Frederiksberg. For hvem Maler Frederiksberg, det gør de vel ikke selv. Malerfirmaet Flemming C maler på Frederiksberg, jeg ville håbe de også dækkede Fredensborg.

Maler I selv jeres vægge?