Forårs sol og varme sommeraftner

Venedig_mocca_outdoor

Hvad sker der for at det sner?! Vi er i fuld gang med at planlægge både barnedåb, men også vores sommerferie. Jeg kan simpelthen ikke vente med, at komme ud og prøve min nye badedragt. Men selvfølgelig også bare det, at få en masse sol. Hvem gad ikke godt, at ligge i den liggestol på billedet, og nyde solen? Ja jeg gad i hvert fald godt 🙂 I dag forslår Guldklumpen at vi bare blev i Florida, for så kunne vi bade hver dag. Det ville nu også være rart, selvom jeg er meget glad for kolde og stille Danmark, må jeg indrømme at denne vinter har været meget lang og grå. Hvis vi bare havde haft en kold vinter med masser af sne, så plejer der også at komme høj solskin, og så er vinter jo smukt.

Hver dag går jeg tur med Prinsessen i barnevognen, og jeg har heldigvis flere gange i de sidste par måneder, haft behov for mine solbriller. Det plejer at betyde solskin, men også bare lyst vejr, jeg er nemlig meget sart, og bruger solbriller året rundt. Derfor er jeg også stor fan af store parsoller, man kan jo sagtens få sol og varme under sådan en. Den store parsol på billedet er fra 4seasonsdesign.dk – Køb hos 4seasonsdesign.dk. Når man rejser med børn, er det også vigtigt at søge skygge, specielt midt på dagen. Men jeg må sige at de gange vi har været i Florida, har solen virkelig også været skarp og brændende midt på dagen. Så vi husker de 3 solråd 🙂 Hvis du har glemt dem, kommer de lige her.

  • Søg skygge mellem 12-15
  • Husk solhat og tøj der beskytter dig mod solen
  • Brug solcreme! Faktor 15 i Danmark og faktor 30 i de lande hvor solen er skarpere, som i Sydeuropa og Florida.

Indlægget er skrevet i samarbejde med 4seasonsdesign.dk

Skriv et svar