Forårsrengøring i Louis V

Jeg tror (håber) ikke at jeg er den eneste der har det med, at få fnuller, smuds og andre ting i bunden af tasken. Heldigvis er min mest brugte taske et stort rum, hvilke gør rengøringen nem. Jeg starter med at tømme alle de der gamle ting og sager ud – hvorfor gemmer man alt det i tasken?? Bonussen er at jeg så lige fandt den der røde læbestift, jeg ikke har kunne finde i 1 måned 😉

Når den er tømt for ting og sager, støvsuger jeg den indvendigt med et specielt mundstykke til min støvsuger, du kan finde tilbehør til din støvsuger her. Det smarte med sådan et mundstykke er, at du kan rengøre i hjørnerne og langs syningerne. Jeg plejer at sætte sugekraften ned, så suget ikke hiver for meget i stoffet.  Jeg bruger det samme mundstykke til at støvsuge hjørnerne på vores lænestole, specielt den hvor vores kat ligger og sover hele dagen. Men jeg bruger også andre mundstykker, en børste til flader som kommoder, hylder og elektronik. I stedet for at støve af med en klud, prøver jeg så vidt det er muligt at støvsuge støvet væk 🙂

Bruger I mundstykker til jeres støvsuger?     
/Indlægget er lavet i samarbejde med stov.dk/

4 Replies to “Forårsrengøring i Louis V”

Skriv et svar