Forkælelse til den kommende iPhone

IMG_6876.JPGHjemme hos os får min mand smartphone igennem en aftale på arbejdet, så når han får ny – aver jeg hans gamle. Det er nu ok, for han passer ret godt på sine ting, og så er det altså en ret stor udgift, hvis vi begge skal have nye smartphones hvert andet år. Denne gang var det faktisk ikke ham der havde behov for en ny, men mig – han havde så heller ikke noget problem i, at skulle havde den nye iPhone6. Jeg glæder mig blot til at overtage hans 5’er, den kan så meget mere end min 4’er – billederne er så meget bedre, så glæd jer IG’er 😉
IMG_6873.JPGMen til en ny smartphone høre også nyt cover, nyt simkort (eller simskort – jeg er vild med når ældre mennesker skal være med på noderne 😉 Lidt ligesom det der indernet, det er altså humor!!) og ikke mindst ny ledning til kontoret, da min lyserøde (holder-fingrene-væk) ledning er til de ældre modeller. Så er det jo smadder godt, at man kan købe det hele til stærke priser på nettet!
IMG_6874.JPGKender I OnkelBillig.dk ? Jeg gjorde ikke, men hold nu op de har mange gadgets, covere og alt det du står og mangler. Og for at gøre det hele endnu bedre har de udsalg lige nu, tja jeg vidste ikke at det kunne blive billigere! De har altså også nogle ret fede iPhone 5 opladere, fx et i guld – blingbling siger jeg bare, eller en 2 meter farvet bandit i nylon! Begge dele er så meget mig 🙂

Nu har jeg så cover, oplader og smartphonevanter, så mangler jeg bare at manden min modtager sin nye iPhone – suk!

/Produkterne er modtaget som gave/

One Reply to “Forkælelse til den kommende iPhone”

Skriv et svar