78c

Den gang det var By Marlene Birger der var på min iPhone <3

sponseret

Nu har min iPhone næsten 4 år på bagen, det er derfor ved at være tid til at få den skiftet. Normalt aver jeg min mands telefon, noget der passer mig ganske fint, det er jo en dyr investering – så jo længere tid den kan bruges jo bedre. Vi havde faktisk overvejet at finde min gamle 4’er frem, så kunne Guldklumpen bruge den til at hører musik fra. Så kunne han selv vælge imellem de spillelister vi havde lavet til ham, og så kunne han samtidig blive dus med en iPhone – han er jo dus med en iPad, så helt nyt bliver det nok ikke for ham. Men nu er min 5’er så ved at være leding, og den kan nok kun bruges til hjemmebrug efter 4 år, først 2 år i min mands lomme og så 2 år i min dametaske.

Det spændende med en ny iPhone er, at jeg skal til at kigge efter nyt iphone cover igen. Det ikke have de sidste nye udgave, passer kun godt ind i min økonomiske sans, for så plejer jeg at kunne spare noget på cover indkøbet. Men efter det jeg er blevet oplyst, er 6’eren og 7’eren lige store, derfor kan jeg sikkert ikke spare noget på mit nye cover indkøb. Lige nu er der flotte striber designet af Baum und Pferdgarten på mit mobilcover – men jeg tror altså jeg skal kigge efter et fra By Marlene Birger igen, det var virkelig flot!

Hvis du som mig er på udkig efter nyt cover til mobil, kan du tjekke trendcover.dk ud, de har rigtig mange covers – Se alle mobilcovers her. Eller er du lige som mig, draget af fine designer covers i flotte mønstre og farver? Jeg får i hvert fald et lille kick ud af at se på mit flotte cover, det ville jo også være cool hvis mobilen mathede fx. ens taske eller tørklæde.