Fra sommer til efterår på en nat

Hvert år glæder jeg mig til efteråret, jeg elsker jeans, uldne strik trøjer, tørklæder og varme støvler. Det gør derfor ikke mig noget, at temperaturen er faldet 10 grader på få dage. Men omvendt vil jeg også meget gerne bruge min nye appelsin nederdel fra Envii flere gange i år. Jeg kan selvfølgelig bare tilsætte varme og måske uldne strømpebukser, støvler og en lun strik til. Det skal helt sikkert prøves i løbet af efteråret. 

En ting er at vi finder den lune strik og støvlerne frem, men hjemme hos os finder vi også lammeskind frem til sofaen og en masse plaider. Vinterdynen sover vi med hele året, vi har alle 4 lækre dundyner som vi sover med året rundt. Men hvis du nu står og mangler en ny vinterdynen, kan du lige nu få billige økologiske vinterdyner hos Casa Decor. Så du kan sove varmt og trygt, når vinteren for alvor kommer med iskolde nætter.

For min familie er efterår altid noget vi ser frem til, for så skal vi hygge med varm the, brætspil og hver søndag ser vi hyggelige film. Alle årstider har sin charme, og når de mørke dage kommer, er det med at skabe hygge. Og hygge det er jo noget vi danskere er helt specielle til.

Hvordan hygger du om efteråret?

//Indlægget er lavet i samarbejde med Casa Decor//

Skriv et svar