Fredag og god stemning på bloggen

Fredag
Reklame//

Vi har allerede været i Danmark i 7 dage, desværre er jeg ikke nået til bloggen endnu. Derimod har jeg vasket 11 maskiner fuld tøj, levet blandt vådt tøj i næsten en uge, sendt Guldklumpen afsted i 1. klasse og været til forældremøde. Ja jeg har ikke ligget på den lade side, samtidig har vi planlagt børnefødselsdag, og så har jeg da også været på arbejde. I dag skulle vi også lige til sommerfest på Guldklumpens fritidshjem. Det er utroligt at der allerede er gået en hel uge, en hel uge tilbage i hverdagen, og så en uge med fart på!

Familie fredag

Da vi endelig var kommet hjem, fået aftensmad og sat os i stuen for at se Disney Sjov, fandt jeg tid til bloggen og til jer. Jeg må ærligt indrømme, at jeg har savnet at blogge. Jeg savner at have god tid, og tid til at lave indlæg til nogle af alle de billeder jeg får taget i hverdagen. Siden 1. maj har jeg lagt 5 overarbejdstimer om ugen. De 5 timer skulle ikke gå ud over børnene. Derfor måtte jeg give afkald på noget af den tid, som jeg normalt har brugt på bloggen. Fra 1. september er det slut med overarbejde – nøj hvor jeg glæder mig.

Når jeg er tilbage på normal tid igen, skal jeg også begynde at kigge på ønsker til både fødselsdag og jul. Har I forresten set de her ringe fra Lynggaard smykker? Blooming ringene er virkelig smukke, og så kan jeg godt se mig selv bruge dem i mange mange år. De er klassiske med et tvist.

Nu vil jeg nyde min fredag i sofaen med benene oppe – vi skrives ved 🙂

//Indlægget er lavet i samarbejde med BrodersenKobborg.dk//

Skriv et svar