Fredags bar med Cointreau og lidt om udsalg

Cointreau

Hurra det er fredag! Jeg talte allerede i det her indlæg om hvor meget vi trængte til weekend igen. Så da klokken var 14.45 skyndte jeg mig hjem på weekend. Det er ikke været en skør uge eller noget, vi har bare været trætte efter Le Mans. Og med fuldtidsjob og 2 små børn, så løber tiden altså afsted. En ting er at det er weekend, en anden god ting er, at vi åbner hjemmebaren om fredagen. I dag drikker vi Cointreau Fizz – jeg tror roligt jeg kan kalde den min mands ynglings drink for tiden. En enkelt drink med frisk smag af frisk lime, og så kan man godt drikke et par stykker, uden at være helt sløv dagen derpå.

Det skal du bruge til 1 drink:

Isterninger

5 cl Cointreau

2 cl friskpresset limesaft

10 cl danskvand – eller til sagen er perfekt for dig.

Det gør du:

Du fylder alle ingredienser i glas, tilsæt sugerør og eventuelt en skive appelsin og lime. Et tip er at du kan tilføje din drink et tvist, ved at tilføje hindbær, jordbær, passionsfrugt eller agurk. Det skulle eftersigende kun fantasien, der sætter grænsen ved denne drink og dens smags varianter.
Kender I en Cointreau Fizz?
Har I været forbi udsalget på diverse sites? Jeg har gjort et lille indkøb hos Envii, som jeg glæder mig meget til at vise jer. Så overvåger jeg et par ting hos Zalando, blandt andet en skøn bikini fra Calvin Klein. Den har jeg også på min ønskeliste ovre hos Nelly, så jeg holder ekstra øje. Har I nogle ting I går efter ved det her sæson udsalg?
God weekend og mange tak fordi du læser med 🙂
Se flere fredags drinks her og her.

Skriv et svar