Fredagsslik, fredags-stemning og billeder fra en god dag

En dag med god stemning i små billeder og masser af fredagsslik. I dag gik jeg på ferie, eller måske bare en lille forlænget weekend, jeg skal i hvert fald tilbage på arbejdet på onsdag. Grunden til den lille mini ferie er, at Guldklumpen fylder 6 år og begynder i skole. Puha tiden fløj lige afsted, i dag for 6 år siden var jeg allerede gået 2 dage over termin. Jeg kunne ikke vente med at møde den lille skabning, vi vidste at vi skulle have en lille dreng, alt var i lyseblåt – vi var så klar. Men der gik lige 3 dage endnu, inden han valgte at komme ud.

Jeg har fået en skøn lightbox, den har vi sat op med nedtælling til fødselsdag, så hver morgen retter vi den til. Det er jo heller ikke kun ham der glæder sig, vi har virkelig været langt omkring med de gaver. Hvad skal vi vælge, og hvad vil han blive glad for? Uha det var svært denne gang, Lego er selvfølgelig altid et hit, men vi ville gerne give ham noget mere. Jeg håber bare han bliver glad for dem alle sammen 🙂

Fredasslik

Fredagsslik og Disneysjov

Fredag er familiedag med stort F, vi sidder alle 4 foran fjernsynet med slik, popcorn og is – altså kun når den får hele armen. I dag stod den på fredagsslik og popcorn, man skal altså ikke kimse af hjemmepoppede popcorn i egen gryde. Vi så ikke Robin Hood, den lå bare ved siden af, og gjorde billedet lidt bedre. Det er ellers en god disneyfilm 🙂

I morgen skal vi ud og handle i til Guldklumpens fødselsdag, men jeg tror nu også at vi skal ud og se på cykel. Den Guldklumpen har, er simpelthen blevet for lille! vi cykler hver eneste dag, derfor er det vigtigt at han har en god cykel. Jeg har altid haft store krav til min cykel, derfor skal hans selvfølgelig også være god.

Har I planer for i morgen?

Skriv et svar