Garnier SkinActive – Husker du de gode rutiner?

Garnier SkinActive

I samarbejde med Garnier har jeg modtaget disse 2 produkter. Jeg har altid døjet med problem hud, det kommer udbrud flere gange om måneden. Mine porer er medium af størrelse, hvilket giver snavs mulighed for at kommer ned i huden. For at det ikke bliver læggene og stopper porerne helt til, skal der renses! Jeg har siden jeg var teenager renset om morgenen, men aften rutinen eksisterede ikke. Jeg tog aldrig min makeup af og jeg brugte ikke natcreme, så der var ingen rutine tilstede der. Som jeg blev ældre, og min hud ikke blev bedre, begyndte jeg at undersøge hvad jeg kunne gøre. Jeg begyndte at fjerne min makeup, bruge natcreme og alt i alt få en god aften rutine.

Garnier Skinactive

En god rutine med Garnier SkinActive

En rutine som den jeg har er ikke besværlig og tidskrævende, men det hele tager selvfølgelig lidt tid. Men den resultat jeg oplever er al tiden værd! Hver morgen renser jeg huden, og i denne måned har jeg testet Garnier SkinActive micellar cleansing water og oil in water. Begge produkter er nemme at bruge og jeg føler virkelig at min hud er renset i dybden. Micellar formlen virker som en magnet, der nærmest suger snavs til sig. Jeg har været meget overrasket over, hvor meget snavs der har været i min hud. På en gennem renset hud, kan både serum og creme bedre hjælpe i dybden, og efterlade huden endnu smukkere.

Nu har jeg haft muligheden for at teste begge produkter, og jeg er meget imponeret. Min favorit er den lyserøde Garnier SkinActive micellar cleansing water, et produkter på budget der kan fås i blandt andet matas til kr. 39,95 for 400ml. Garnier SkinActive micellar cleansing Oil in water kan købes til samme pris. Det er i hvert fald ikke prisen der skal holde en tilbage for at få en god rense rutine 🙂

Har du en god rutine??

Garnier Skinactive

Skriv et svar