Gaveideer til den rejselysten konfirmant

Coolstuff rejser

Reklame//

Hvis det var mig der skulle konfirmeres i år, ville jeg ønske mig penge til at rejse for. I dag ved jeg hvor fedt det er at opleve verden, at have minder fra kloden rundt. Jeg har desværre ikke været på mere end 2 kontinenter endnu, men mon ikke der kommer flere på listen. Det håber jeg i hvert fald, og en sjov måde at holde styr på hvor man har været, er et verdens kort, hvor man kan skrabe det land man har været i.

Det er virkelig en sjov og kreativ måde syntes jeg, jeg overvejer at købe en til mine børn. På den måde ved de altid hvor de har været i verden. På nuværende tidspunkt kunne Guldklumpen skrabe 8 lande, det er nu meget godt gået, når han kun fylder 7 i år. Prinsessen der imod kan kun krydse 3 af, men hun er også kun 1½ år.

Rejser og minder

Minder bliver ikke kun husket ved hjælpe af et verdens kort, derfor ville jeg også ønske mig et kamera. Jeg har længe været lun på det her polaroid kamera, som barn havde min onkel et, og det var så sejt! Så jeg ville elske, at have mit helt eget 🙂 Jeg vil tage billeder af mine børn og ting vi oplever, minder i små billeder som ikke er elektroniske. De små ferieminder kan passende sætte med nåle på kork globussen. Jeg kan lige forstille mig, en globus fuld af små polaroid billeder med seværdigheder og oplevelser, som vi havde set rundt om i verden.

For de fleste unge mennesker, der ikke har haft et rigtig arbejde endnu med en månedsløn. Så det kan være svært at spare sammen til ferie, derfor er konfirmations pengene et godt sted at starte. Om man så drømmer om en tur jorden rundt med rygsæk, 2 måneders opdagelse i Australien eller at studere i USA. Det alt sammen koster penge, men de vil give dig bedste minder for livet! Personligt kan jeg godt lide, at give andet end kun penge. Derfor syntes jeg, at de her små rejse relaterede gaver er en god ide. På den måde får konfirmaten også andet end kun telegrammer på gavebordet! Få endnu flere gaveideer til konfirmaten lige her

Hvis du skulle konfirmeres i år, hvad ville du så havde ønsket dig?

Alle ting er fra CoolStuff.dk*

Skriv et svar