Gaveideer til Far

far-collage

sponseret

Jeg er ofte på barbund når det kommer til gaver til mine forældre, heldigvis er de begge meget taknemmelige, og bliver generelt ret glade for alt ting hvor vi børn har lagt tanker bag. Ofte kan man gå efter tilbehør til deres hobbyer, sport eller andet der fylder meget i deres liv. Desværre går min far ikke op i golf, det ville ellers være praktisk at kunne give ham Tees, tees eller bolde med navn. Derimod er han glad for kaffe og lækker rock musik, derfor kunne en rock-kop og et par vinyler være en god gaveide. Min far er dog ikke lige så glad for Volbeat som jeg er, yndlingsbandet er Deep Purpel, et band vi børn hurtigt stiftede bekendtskab med – vi alle vores ynglingsnumre, som vi håber der bliver spillet når vi sammen tager til koncert. Tænker nogle gange hvor heldig min far er, at han kan tage sine børn til en koncert, med det band han selv har fulgt siden han var i vores alder – og yngre end mig.

Plakaten Be A Hero er jo det en far skal være! Han skal være et fast holdepunkt for sine børn, og når vi er små er far jo lidt en superhelt – stærk og cool 🙂

Hvad skal din far have i julegave?

One Reply to “Gaveideer til Far”

  1. Min far er også noget specielt for mig 🙂 Jeg var som barn og ung meget med rundt til hans sport og sporten er en stor del af vores snak i familien i dag. Min fars julegave i år er til hans sport 🙂

Skriv et svar