Gaveideer til farsdag med Star Wars tema

fars dag

Reklame//

Den 6. juni er det farsdag, i år er det 6. gang at min mand kan blive fejret på denne dag. Jeg har tænkt at overraske min mand med Star Wars gaver, Både Guldklumpen og manden min er vilde med Star Wars universet, jeg er da heller ikke kritisk. Jeg har set alle filmene op til flere gange, og min mand skal ind og se den nye parallel film Han Solo om 14 dage. Jeg bliver hjemme og passer børnene, og glæder mig til den kommer på BlueRay. 

Jeg er klart jedi fan, jeg er fan af de gode. Og som den Harry Potter troldmands fan jeg også er, er kræften jo også ret sej egenskab. Guldklumpen er også fan af stormtrooperne, det er nu også nogle seje uniformer, heldigvis er der også meget jedi fan i ham. Min mand derimod syntes at Darth Wader er den sejeste, men hey ham er ond?! Jeg husker tydeligt da vi var i biografen og se Star Wars 3, og Anerkin bliver ond. Jeg græd sgu lidt, tænk at blive snydt ind til ondskab. Han ville rede sin kone, men i stedet ender hun med at dø. Oveni i den sorg tror han, at deres ufødte barn også dør. Men det ved vi jo alle samme ikke er sandheden! Nå men jeg skal heldigvis ikke stå på mål for, hvad min mand syntes er sejt.

farsdag

De sejeste farsdag gaver fra Coolstuff

Coolstuff.dk har en masse produkter med Star Wars tema. Til Valentinsdag overraskede jeg min mand, men helt sikkert også børnene, med en dødsstjerne popcorn maker. Den har virkelig været et godt køb! Det fede er at den helt selv popper dem, man skal ikke være over dem som man skal når man popper i gryde. Oveni det er de fedt frie, da der ikke skal fedtstof til. De bliver poppet ved hjælp af varm luft, det er virkelig smart! Til farsdag i år har jeg købt en brødrister, men det er ikke bare en brødrister, det er en Darth Vader toaster. Jeg har selvfølgelig prøvet den, for jeg skulle jo tage billeder til jer. Min mand spørger tit hvad vi laver når han er på weekend arbejde, nu kan jeg så afslører at vi blandt andet prøver hans gaver 😉

farsdag

Jeg glæder mig til at give min mand gaven, jeg er sikker på at min mand bliv glad og overrasket. Mangler du også en god ide til en gave til farsdag, så tjek Coolstuff.dk store farsdag tema.

2 Replies to “Gaveideer til farsdag med Star Wars tema”

    1. Haha ja det kender jeg jo godt 😉 Men jeg glæder mig til at Prinsessen bliver stor, hun bliver forhåbentlig til pigeting.

Skriv et svar