gaver på budgetGave-budgettet fra familie til familie svinger meget, derfor bliver jeg ofte lidt harm over de gave-indlæg diverse bloggere har det med at lave op til jul. Hvem har budget til at give hinanden for 1.000-2.000 kroner? Hvis man bliver 10 juleaften, så er det lige mellem 10.000-20.000 kroner – det tror jeg altså er mange penge for rigtig mange familier. Derfor har jeg lavet en lille collage med ting jeg ønsker mig til under kr. 250,-

I december måned bruger vi danskere vældig mange penge. Sidste år blev der på de første 23 dage i december, brugt 27,8 milliarder kroner på dankort transaktioner. Jeg tvivler på at alle disse transaktioner, er lavet for penge folk havde på deres opsparinger. Mange bliver måske fristet af kviklån, men en åop der får forbrugeren til at betale lånet op mod 900 gange igen. Hvad er det der gør forbrugeren friste til at optage de her lån? Mange gange kan de være mere rentabelt, at kontakte banken om muligheden for et midlertidigt overtræk.

Men mit bedste bud er at købe billigere gaver, på fredag er det Black Friday og der er masser af butikker der kører store rabatter.

Hvis alle udviste større ansvarlighed for privatøkonomien, kunne vi snart være fri for luksusfælden – jeg tror det program snart runder sæson 20…og det er da pinligt fjernsyn.

ClarinsStjernerJuice bogDen store bagedystKop Lyngbyvasen – CardiganT-shirtØreringe

sponseret

Kilde – tv2.dk