Hvad gemmer sig i det der klædeskab?

Klædeskab, Jeans,

Reklame//

Gennemsnitligt 2 gange om året kigger jeg mit klædeskab igennem, på den måde har jeg nogenlunde styr på, hvad der gemmer sig på hylderne. Nogle gange er det også godt, at få vendt stakken med t-shirts. Både for at huske dem der ligger i bunden, men også for at forlænge holdbarheden. Nogle gange tænker jeg på, at det ville være smart med en form for lagerstyring af sit klædeskab. På den måde kunne jeg have et overblik over hvad der var, og så kunne man tilføje en funktion, som gjorde at jeg viste hvor meget jeg brugte hver ting.

Det kan være en god ide, når man fx har en strik der lige pludselig fnuller ekstra meget. Så kan man tjekke om det er fordi at den er blevet brugt rigtig meget, eller om der er en begrundelse for at kontakte butikken hvor den er købt. Jeg kan huske at jeg på et tidspunkt læste, at der faktisk er mulighed for at bytte sine jeans, når der bliver slidt hul på inderlårene indenfor kort tid. Så skal man bare huske at gemme sine kvitteringer.

Smart med tchibo

Intelligent klædeskab med plads til gode køb

Sådan et klædeskabs lagerstyringsprogram ville være helt fantastisk, hvis man også kunne mappe sine kvitteringer op til den enkelte ting. Det ville virkelig være smart, det ville også optimere garderoben, så man bedre viste hvad man manglede. Ikke mindst om man havde noget der ville matche det item man gerne ville tilføje. På den måde bliver garderoben mere smart, og godt sammensat.

Der findes mange forskellige slags programmer, og alt kan jo nærmest skabes. Og med en effektiv lagerstyring (WMS) har mange virksomheder grobund for en sund økonomi. Hvis man kigger på sin egen økonomi med ændre øjne, kan man lave små effektive justeringer. For vores private økonomi kan godt ses som en lille virksomhed, med et budget der skal overholdes.

Skriv et svar