Get the look #1


AshO-lookRay Ban’s – JeansSkjorteUr

Jeg har aldrig gjort mig i sådan et indlæg før, så jeg håber bare at I tager godt i mod det 🙂 Jeg syntes de der Olsen tvillinger ualmindelig – lidt irreterende smukke, lige meget hvad de tropper op i, ligner de en million. Derfor ville jeg da gerne kunne hoppe i det her enkle, og helt fantastiske look som Ashley Olsen rocker perfekt!

Jeg vil med glæde hoppe i det her, på en dejlig sommerdag 🙂

Bemærk lige de der ManBand vibes, jeg høre til en af dem, der tror at ManBand kunne blive den nye landeplage. De har humor og kan deres kram, det er sgu rart med noget afslappet underholdning 🙂

Husk at deltage i min give-away

4 Replies to “Get the look #1”

  1. Du har helt ret – De to piger har virkelig styr på det!
    Og tak for et virkelig lækkert og inspirerende indlæg – Jeg vil helt klart forsøge at efterligne ovenstående en af de kommende dage!

Skriv et svar