Glædelig jul…

juletræet….lidt forsinket ja jeg ved det godt, men det positive er, at jeg nåede det inden nytår 🙂

Mine juledage har stået på stille siddende put i hoved gilde, først 3. Juledag kom vi ud og rørte skinkerne, da vi tog i Tivoli. Jeg syntes denne jul har været stressende, men det skyldes nok mest, at jeg igen har haft travlt på arbejdet. Jeg har et lille mål for 2016, at familie og venner skal fylde mere.

I juledagene brugte jeg alt min tid sammen med familie, det var rart og meget afslappende, min onkel og tante var hjemme fra Frankrig – det var bare så rart at se dem, for vi sås ikke i sommer.

Juletræet er vores eget – købt hos Uffe Holm, jeps vi har sgu sjove juletræs-sælgere heroppe. Det er pyntet efter Guldklumpens ønske, så der kom rigtig mange knallerter på og pynten hænger lidt i klumper – se bare de røde kugler, de hænger som et bælte haha. Til slut hængte vi den indendørs lyskæde på træet, har ellers altid hængt den på først, men vi glemte simpelthen at hænge den på.

Fra vores soveværelse kan jeg se træet, og hver morgen i 14 dage er jeg vågnet til dette smukke syn, dog uden gaver, de er åbnet 😉

sponseret

One Reply to “Glædelig jul…”

Skriv et svar