Glimmer og Guld – Babe you got this!

Nogle dage syntes jeg bare alt ramlere en lille smule omkring mig, jeg syntes alting er svært at nå. Efter 7,5 time på job skal jeg bare hurtigt hjem til min familie, men med DSB ved jeg aldrig om jeg kan regne med rejseplan. På de 10 minutter der går, fra jeg lukker min computerne ned, til jeg står på spor 1. Kan toge blive aflyst og 10-20 minutter forsinket. Det er virkelig frustrerende, derfor er det vigtigt at tænke ud af boksen, have en plan B. Når jeg bliver usikker og i tvivl om jeg nu også når det hele, det er der hvor det er vigtigt at sige “Babe you got this” til sig selv! For med ros kommer man langt, husk at drysse glimmer ud over de små succeser.

Glimmer og guld, pink og læder.

Alle succeser skal fejres, for det er sejre og glade stunder der gør os stærke og glade. Hvilket glimmer også gør, derfor skal der bare fuld fart på glimmerdåsen. Hvis I ikke er med på glimmer og kaminhylden, så skal I lige få Papmachereglen af Hella Joof på ønske listen!

Jeg er ret sikker på, at min hverdag vil ose af glimmer og overskud, hvis jeg havde den her jakke! En lækker lækker læderbasse af en skin jakke, og så med rygmærker – den klub vil jeg gerne være medlem af. Piger med lyserøde blomster, det er ren pink Ladies fra Grease, bare i en 2017 udgave. Smykkerne vil også kunne pifte mit hverdags look lidt op, glimmer og guld passer jo perfekt denim og læder – et lækkert råt look. Alle de fine sager på collagen er fra Hvisk.com, og kan dermed købes der. Jeg vil lige tipper om, at de ofte køre med nedsatte vare, og deres udvalg af tøj er overraskende stort 😉

I kan finde link til alle items via det her link, som I også gerne må følge og give mig et lille like 🙂

Lige et lille fif. I dag kan I få -20% på alt hos Hvisk.com med denne kode WELCOMEFALL. Koden gælder dog ikke udsalgsvare.

4 Replies to “Glimmer og Guld – Babe you got this!”

Skriv et svar