Glitter strømper fra VRS

Glitter strømper

Glitter strømper gør altså bare min dag lidt sjovere, men jeg syntes ikke at der var særlig mange budgetvenlige glitter-banditter. Det var så lige indtil jeg så dem her på VRS instagram profil, og der stod at de kun kostede kr. 10,- Mine forventninger var ikke super høje, for med en pris på kr. 10,- ture jeg ikke håbe på super kvalitet. Men jeg blev positivt overrasket, for de er virkelig lækre.

Jeg frygtede at de ville være stive og lidt kras i det, men de er så bløde. Derudover tænkte jeg at strømper i 82% polyamide – 18% lurex – 3% Elastane, nok kunne få sat svedproduktionen i gang i skoene. Nu er jeg normalt ikke en “varm-om-fusserne-type”, men normalt indeholder mine strømper også minimum 80% uld eller bomuld. Så jeg var lidt spændt den første dag. Men mine fødder var varme og tørre, og havde en fest i de glitter strømper.

Glimmer srømper

Mine fine glitter strømper

Da jeg var i Føtex for at købe de smukke strømper, købte jeg kun 3 par – selvom jeg kunne havde købt endnu flere. Jeg gik den sikre vej, men et par sorte, et gråt par og et par blå. Men nu hvor jeg ved at de er super duper lækre, drømmer jeg om de lyserøde og flaske grønne, som jeg lagde tilbage. Næste gang jeg kommer i Føtex eller Bilka, skal jeg lige have nogle flere. Der er nemlig ingen af de butikker i Fredensborg, så jeg kommer ikke lige forbi til hverdag.

Jeg er ellers meget imponeret over deres eget mærke, det er rigtig fin kvalitet til pengene. Det drejer sig både om tøjet til mig selv, men helt sikkert også til børnene. Stort set alt børnenes uldundertøj er fra Bilka, det er samme lækre kvalitet som det fra fx Joha, bare til den halve pris. Og det er altså mange penge at sparer!

Har I nogle glimmer strømper i jeres garderobe?

Glitter strømper

5 Replies to “Glitter strømper fra VRS”

Skriv et svar