Glutenfri müsli

müsli1 Müsli2

Hver eneste morgen kommer den her müsli på bordet, hvid jeg ikke spiser den, så gør Guldklumpen. Den kommer på yoghurt, cornflakes, havregryn, havregrød og smoothie – jeg den spises endda som eftermiddags snack bare som den er. Müslien er både glutenfri, sukkerfri og olie, den indeholder derimod masser af naturlig smag.

Det skal du bruge:

200 g glutenfrie havregryn – jeg køber mine i Sverige, der er de billige 😉

100 g hakkede mandler

50 g hørfrø

50 g solsikkekerner

50 g sesamfrø

50 g græskarkerner

50 g kokosmel

1 tsk vaniljepulver – ikke vaniljesukker!

2 bananer – moset

Det hele blandes godt sammen og spredes ud på en bageplade med bagepapir, og ristes i oven på 180 grader i ca. 30 min. Husk at vende den flere gange, hold øje med den og giv den gerne mere end de 30 min, den skal være fin gylden 🙂

God fornøjelse.

3 kommentarer til “Glutenfri müsli”

  1. Hej Camilla!

    Din blog har fanget vores opmærksomhed på grund af kvaliteten af de opskrifter. Vi ville være glade, hvis du ønsker at deltage i Findeopskrifter.dk, så vi kunne oprette forbindelse til den.

    Findeopskrifter.dk er en søgemaskine, der samler de bedste danske madlavning blogs fra internettet.

    Flere hundrede blogs er allerede registreret her og drage fordel af den trafik, vi sender til deres websteder.

    For at deltage Findeopskrifter.dk, bare gå til http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen

    Hav en dejlig dag!

    Med venlig hilsen
    – Elin, Findeopskrifter.dk

Skriv et svar