müsli1 Müsli2

Hver eneste morgen kommer den her müsli på bordet, hvid jeg ikke spiser den, så gør Guldklumpen. Den kommer på yoghurt, cornflakes, havregryn, havregrød og smoothie – jeg den spises endda som eftermiddags snack bare som den er. Müslien er både glutenfri, sukkerfri og olie, den indeholder derimod masser af naturlig smag.

Det skal du bruge:

200 g glutenfrie havregryn – jeg køber mine i Sverige, der er de billige 😉

100 g hakkede mandler

50 g hørfrø

50 g solsikkekerner

50 g sesamfrø

50 g græskarkerner

50 g kokosmel

1 tsk vaniljepulver – ikke vaniljesukker!

2 bananer – moset

Det hele blandes godt sammen og spredes ud på en bageplade med bagepapir, og ristes i oven på 180 grader i ca. 30 min. Husk at vende den flere gange, hold øje med den og giv den gerne mere end de 30 min, den skal være fin gylden 🙂

God fornøjelse.