Glutenfrie hveder fra Rema1000

Indeholder affiliate link*

Traditionen tro spiste vi også hveder i går. De sidste par år har jeg bagt dem selv efter den her opskrift, men i år sprang jeg over hvor gæret var lavest. Ikke fordi jeg ikke havde lyst eller tid til at bage, det var faktisk mest for, at smage det færdige bud på glutenfrie hveder fra Rema1000. Det gode var, at jeg dermed også kunne have friske hveder med på arbejde. Hvert år bliver vi inviteret på varme hveder i kantinen, det er vildt hyggeligt at ønske hinanden en god forlænget ferie på den måde. I år havde vores kantine dame fundet en brødrister frem, vasket den af og gjort den klar til mit behov. Så i år fik jeg lune hveder sammen med de andre.

Glutenfrie hverder fra Rema1000

De glutenfrie hveder fra Rema1000 kunne findes på frys, i poser af 4 stk. En hel fin mængde, jeg har aldrig forstået poser med fx. 8 boller. Herhjemme er det kun mig der spiser glutenfrit, så portionerne skal kun passe til en person. Det er også noget af det, som Rema1000 er rigtig gode til. Deres madvarer findes i store og små portioner, for at minimere madspil.

Allergivenlig Rema1000

Jeg handler desværre ikke så ofte i Rema1000, da der ikke ligger en i Fredensborg. Men i denne uge fandt jeg ud af, at der ligger en lille Rema1000 i Gilleleje, kun 4 minutters kørsel fra mit arbejde. Jeg kan godt forstille mig, at jeg bliver fast kunde dernede nu 🙂 De har ofte mælkefrie drikke på tilbud, og massere af glutenfrie produkter i køledisken. Jeg har dog hørt at man skal være opmærksom på, at mange af deres produkter indeholder renset hvedestivelse. Noget ikke alle glutenallergikere kan spise. Jeg har altid været vandt til, at tjekke glutenfrie produkters ingrediensliste for mælkeprodukter, så jeg håber jeg fanger de produkter og sortere dem fra.

Gode bud på glutenfrie hveder

Jeg klikkede lidt rundt på nettet, og fandt mange gode bud på glutenfrie hveder. Den jeg plejer at bruge er fra Det Glutenfrie Bageatelier, det er også dem der står bag denne skønne bagebog* og bloggen af samme navn. Her kan jeg altid finde god inspiration, og deres opskrifter har lært mig en ny dimension ud i glutenfri bagning. Desværre har deres lille bageatelier ikke så ofte åbent mere, da de har fået godt gang i både workshops, kurser og så har de også været i Go’morgen Danmark. Heldigvis har de stadig åben en gang i mellem her i Fredensborg 🙂

God bededags ferie.

Skriv et svar