Jeg tror jeg har fundet de hurtigste boller man kan lave, det tager kun den tid ovnen tager for at blive 250 grader og så 15 minutter derefter, og så er der friskbagt morgenbrød på bordet 🙂

Jeg har bagt dem 2 gange nu, og jeg er virkelig stor fan, især når de er lune med laktosefri philadelphia på…det er virkelig mums!

Til 6 scones skal du bruge:

  • 4 dl sempermel mix – jeg brugte den blå
  • Lidt salt
  • 2 tsk bagepulver
  • 50 g smør
  • 2 dl laktosefri mælk – hvis du altså ikke tåler almindeligt mælk 😉

Forvarm ovnen til 250 grader.

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål, og fordel smørret omhyggeligt i blandingen. Tilsæt mælken og rør dejen sammen med en el-pisker med dejkroge, det tager ingen tid. Konsistensen er meget speciel, og minder mest om marengs når de sættes på en bageplade med bagepapir på. Pensl dem med vand, her kan du tilpasse formen lidt, så de ikke ligner marengs mere. Prik dem med en gaffel (hvorfor ved jeg ikke).

Bag dem i ca. 12-15 minutter – og velbekomme 😀