Godmorgen Jedi – man er vel Star Wars fan

D. 13. December kommer den næste Star Wars film i de danske biografer. Det er ingen hemmelighed at vi alle herhjemme er glade for Star Wars, og d. 19 December skal min mand i biografen og se den. Nøj hvor gad jeg godt tage med, men jeg vil jo også gerne passe børnene, så denne gang bliver jeg hjemme. Men det betyder ikke, at vi ikke giver den fuld gas med Star Wars.
Guldklumpen har 2 vilde lyssværd fra Disneyland, så de kan både lyse og sige lyde. Til Halloween købte jeg en kappe til ham, så han rigtig kunne svinge sværest og teste sine jedi tricks.

Godmorgen jedi

Godmorgen Jedi

Det er ikke det eneste Star Wars relateret, der er flyttet ind igennem det sidste år. Manden min har købt lidt LEGO, Guldklumpen kunne også gå til fastelavn i en stormtroper dragt. Men da vi var i Paris i sommer, så jeg det her vækkeur, og jeg var solgt! Vi fik det ikke med hjem, for vi fløj light, og der var ingen plads overhovedet. Disneyland er altså en surt sted, at skulle begrænse sig! Vi begrænsede os, og da vi kom hjem bestilte jeg vækkeuret. Ideen var faktisk at vi skulle have vores smartphones ud af soveværelset, og så bruge et rigtigt vækkeur. Så langt er vi så ikke kommet endnu, men den hvide bandit ser flot ud i vires soveværelse. Og så er det bare rigtig meget os, en bonus er at vi kan se hvad klokken er. Hvis det er mørkt, skal vi bare trykke på hjelmen, så lyser maven op. Det er bare så cool og smart! Men tænk hvis det også sagde godmorgen jedi, og udfordrede til duel 🙂

Vores lystavle har i længere tid ønsket os godmorgen med denne fine tekst “godmorgen jedi” Det kan da kun blive en god dag så, specielt hvis man i løbet af dagen bruger sine små jedi kræfter til at få dagen til at blive positiv.

Er I til Star Wars?

Husk at I kan deltage i konkurrencen om et gavekort til ansigtsyoga lige her

Skriv et svar