Godmorgen vintertid

Reklame

Godmorgen – så blev det vintertid igen. Jeg vender mig simpelthen aldrig til ideen, det er fjollet i min bog. Men nu kan det heldigvis også snart være sidste gang vi stille urene tilbage til normal tid, det vi også kender som vinter tid. Jeg fungere bedst med vinter tid, men det hænger nok sammen med at det hedder normal tid. Det er utroligt at man stadig døjer med den slags, jeg hørte at flere toge holdte stille, efter 00.00 for der blev uret at tilbage og toget måtte derfor vente med at kører en hel time. Det virker altså lidt fjollet.

vinter tid

Vinter tid er også sweaters tid

Jeg er helt fjollet med efterår, naturen viser sig for en af sine smukkeste sidder. Alle steder hvor man kigger hen, findes der skønne farver som dem på billedet. Jeg var ude og gå en tur i weekenden med børnene, hvor vi samlede blade og et par enkelte kastanjer, som ikke allerede var fundet af kvarterets børn.

Min ynglings efterårs uniform er et par jeans, en lækker uld sweater, et af mine lækre Skagen ure, for jeg skal jo holde styr på klokken. Når jeg bevæger mig udenfor dette efterår, er jeg vild med min ny strikkede hue, mine Tommy Hilfiger støvler og min gamle cottoncoat.

/indlægget er skrevet i samarbejde med uregiganten.dk/

Skriv et svar