Græs under sålerne

Reklame//

I denne weekend har vi nydt vejret, og ikke mindst været ude og løbe på græsset. Guldklumpen er blevet vild med at spille fodbold, så når solen skinner holder vi til på græsset. Det holder begge børn heldigvis meget af, og vi alle 4 tosser rundt på vores fællesarealer så snart vi kan. Det kan vi heldigvis ofte, nogle gange er det bare en halv time. Det er en skøn måde at være sammen på. Nogle gange udnytter vi de 30 minutter til, at jeg kan få lavet mad og støvsuget – det er bare nemmere uden børnene løbene rundt.

Jeg glæder mig til, at vi får vores egen have. Der skal selvfølgelig være en græsplæne med plads til ude leg, hvis der ikke allerede er en god græsplæne, så anlægger vi en. I bund og grund kræver det kun græsfrø, og så er man jo nærmest flyvende. Derefter kommer den mere almindelig pleje. Der skal slås græs, og mosen skal holdes væk. Der er altså ikke noget smukkere end en velplejet græsplæne, jo det skulle lige være at gå på den med bare tær.

Et skønt græsplæne minde

Som barn husker jeg min farfars græsplæne i kolonihaven, den var helt kortklippet og som den blødeste pude at gå på. Sådan en græsplæne vil jeg også have 🙂

//Indlægget er skrevet i samarbejde med haveglad.dk//

Skriv et svar